ОБОЛОНСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ У МІСТІ КИЄВІ ЦЕНТРАЛЬНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. КИЇВ)

Зареєстровано
Юрисдикція
Україна
ЄДРПОУ
26089032
Досьє

Ключові дані про ОБОЛОНСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ У МІСТІ КИЄВІ ЦЕНТРАЛЬНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. КИЇВ)

Повне найменування юридичної особи
ОБОЛОНСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ У МІСТІ КИЄВІ ЦЕНТРАЛЬНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. КИЇВ)
Організаційно-правова форма
ОРГАН ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ
Дата реєстрації
2001-10-26
Платник ПДВ
Дані відсутні
Основна адреса
04205, КИЇВ,ПРОСПЕКТ ОБОЛОНСЬКИЙ,БУДИНОК 28-В
Вид діяльності
Основний
75.11.4 УПРАВЛІННЯ НА РІВНІ РАЙОНІВ, МІСТ, РАЙОНІВ У МІСТАХ

Засновники 26089032

КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ -ВІДСУТНІЙ, ПУНКТ ЧАСТИНИ 2 СТАТТІ 9 ЗАКОНУ УКРАЇНИ "ПРО ДЕРЖАВНУ РЕЄСТРАЦІЮ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ, ФІЗИЧНИХ ОСІБ-ПІДПРИЄМЦІВ ТА ГРОМАДСЬКИХ ФОРМУВАНЬ"
Розмір внеску до статуного фонду
0
Громадянство
Дані відсутні
Адреса
Дані відсутні
Дані з ЄДР
Розмір внеску до статутного фонду (грн)
0
Звʼязки з публічними особами (PEP)
Звʼязків з публічними особами (PEP) не знайдено
Ризик-фактори
Щоб ви швидше знаходили важливі дані в масиві інформації про компанію, ми проводимо автоматичний аналіз і видаємо резолюцію з 28 пунктів (ризик-факторів). Маркуємо їх “Важливо”, “Зверніть увагу” та “Проблем не виявлено”.
Структура власності "ОБОЛОНСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ У МІСТІ КИЄВІ ЦЕНТРАЛЬНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. КИЇВ)"
У вас немає доступу
Візуалізація інформації про структуру власності компанії з детальною інформацією про те, як розподілені голоси правління і частки капіталу в компанії.
Податковий борг
Містить інформацію про наявний податковий борг компанії. Це важлива інформація для прийняття рішення про співпрацю та початок комерційних взаємовідносин.
Санкції
У вас немає доступу
Ми автоматично знаходимо і вказуємо чи входить компанія, її засновники, бенефеціари або керівники до будь-якого санкційного списку. Шукаємо співпадіння в 55+ санкційних списках.
Зовнішньоекономічна діяльність
Детальна інформація щодо всіх операцій компаній з імпорту послуг та товарів.
Експорт
Детальна інформація щодо всіх операцій компаній з експорту послуг та товарів.
Суд & банкрутство
Розклад засідань
Вказані судові засідання, у тексті оголошень яких згадуються назва підприємства та/або його код. Наявність факту участі компанії у судових засіданнях не є однозначним маркером, щоб уникати співпраці з компанією - рекомендуємо вивчити тип та привід судових справ.
Виконавчі провадження
Містить дані про всі виконавчі провадження щодо компанії в форматі: дата відкриття, статус та найменування стягувача. Це важлива інформація для прийняття рішення про співпрацю та початок комерційних взаємовідносин.
Фінанси
Скоринги
Ринковий скоринг — це швидка і зручна оцінка ринкової потужності та динамічності компанії. Це комплексне відображення місця компанії в секторі та на ринку, частки ринку й субринку, частки в секторі, а також відносні, абсолютні та середньорічні показники динаміки зростання компанії.
Аналітика
Містить дані про Фінансово-майновий стан та Фінансові результати компанії, що зібрані на основі щорічної фінансової звітності компанії.
Медіа-огляд
У вас немає доступу
Розділ містить список всіх медізгадувань компанії, персон компанії та негативні згадування протягом останнього року. До кожного матеріалу можна перейти за гіперпосиланням для вивчення. В окремій вкладці аналіз медіазгадувань компанії.
 Часті запитання
Який ЕГРПОУ компанії "ОБОЛОНСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ У МІСТІ КИЄВІ ЦЕНТРАЛЬНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. КИЇВ)"
Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань код ЕГРПОУ "ОБОЛОНСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ У МІСТІ КИЄВІ ЦЕНТРАЛЬНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. КИЇВ)" - 26089032
Як отримати безкоштовний доступ до повного досьє до "ОБОЛОНСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ У МІСТІ КИЄВІ ЦЕНТРАЛЬНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. КИЇВ)" ?
Безкоштовна реєстрація для повного доступу
Який стан компанії "ОБОЛОНСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ У МІСТІ КИЄВІ ЦЕНТРАЛЬНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. КИЇВ)" ?
На дату 27.07.2024 контрагент "ОБОЛОНСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ У МІСТІ КИЄВІ ЦЕНТРАЛЬНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. КИЇВ)" має статус - Зареєстровано.
Яка повна назва "ОБОЛОНСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ У МІСТІ КИЄВІ ЦЕНТРАЛЬНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. КИЇВ)"?
Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань контрагент 26089032 на 27.07.2024 має такую повну офіційну назву "ОБОЛОНСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ У МІСТІ КИЄВІ ЦЕНТРАЛЬНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. КИЇВ)".
У чому перевага повного доступу до досьє "ОБОЛОНСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ У МІСТІ КИЄВІ ЦЕНТРАЛЬНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. КИЇВ)" 26089032 ?
У повному доступі ви отримаєте інформацію з більшої кількості джерел, та зможете використовувати унікальні аналітичні інструменти LIGA360.
Які є тарифні плани, щоб отримати доступ до повного досьє "ОБОЛОНСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ У МІСТІ КИЄВІ ЦЕНТРАЛЬНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. КИЇВ)" ?
Детальна інформація про ліцензії та тарифні плани.
Яка скорочена назва компанії 26089032 ?
За даними ЄДР (Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань) контрагент 26089032 на 27.07.2024 має таку офіційну скорочену назву "ОБОЛОНСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ У МІСТІ КИЄВІ ЦЕНТРАЛЬНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. КИЇВ)"
Який основний КВЕД у контрагента 26089032 ?
У 26089032 - "ОБОЛОНСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ У МІСТІ КИЄВІ ЦЕНТРАЛЬНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. КИЇВ)" основний вид економічної діяльності 75.11.4 УПРАВЛІННЯ НА РІВНІ РАЙОНІВ, МІСТ, РАЙОНІВ У МІСТАХ
В якому регіоні зареєстрована "ОБОЛОНСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ У МІСТІ КИЄВІ ЦЕНТРАЛЬНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. КИЇВ)"?
Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, на 27.07.2024 контрагент 26089032 зареєстрований в Україна, 04205, КИЇВ,ПРОСПЕКТ ОБОЛОНСЬКИЙ,БУДИНОК 28-В
Які дані про "ОБОЛОНСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ У МІСТІ КИЄВІ ЦЕНТРАЛЬНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. КИЇВ)" можна отримати в повному доступі?
Реєстраційні дані;
Активи, виручка та фінзвітність;
Ринковий скоринг;
Власність, ліцензії та дозволи;
Перевірка в списках санкцій;
Виконавчі провадження, борги та податкова інформація;
Ризикові фактори діяльності;
Актуальні дані з судового реєстру;
Повна історія змін в даних щодо компанії;
Пов'язані фізичні особи.